Condicions de compra

CONDICIONS GENERALS D’ÚS I CONTRACTACIÓ

El present document (conjuntament amb tots els documents en ell esmentats) estableix les condicions per les que es regeix l’ús d’aquest lloc web i la contractació de serveis en la mateixa (d’ara endavant, les “Condicions”). Li preguem que llegeixin atentament les presents Condicions, el nostre Avís Legal, Política de Privacitat i Política de cookies abans d’usar aquest lloc web. En utilitzar aquest lloc web o contractar un servei a través del mateix vostè accepta quedar vinculat per aquestes Condicions i per la nostra Política de Privacitat, per la qual cosa si no està vostè d’acord amb totes les Condicions no ha d’usar aquest lloc web.

Aquestes Condicions podrien ser modificades. És la seva responsabilitat llegir-les periòdicament, ja que les condicions vigents al moment de celebració de cada Contracte (tal com aquest es defineix més endavant) o a falta d’aquest, en el moment d’ús del lloc web seran les que li resultin aplicables.

Si té alguna pregunta relacionada amb les presents Condicions o amb la nostra Política de Privacitat pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

0