TORRAT
DIARI

ARTESANS DEL CAFÈ DES DEL 1950

Tot comença fa
més de mig segle

Al 1.950 els meus pares van crear l’empresa i registrar la marca “Líder”. Dirigien una botiga de queviures on a més, torraven malta, fruita seca i cafè, el que poc a poc va acabar sent la més important de les seves activitats.

Estant plenament dedicats a la torrefacció, venda i distribució de cafè, la lliberització de la importació del cafè verd a Espanya al 1.981,va obrir a les empreses la possibilitat de comprar les quantitats i qualitats de cafè desitjades. Va ser just llavors quan vaig incorporar-me en exclusiva a l’empresa. Aquest nou escenari, em va permetre ampliar el ventall de cafès amb els que treballàvem, i oferir als clients nous cafès amb més personalitat i qualitat.

La bonança econòmica va generar un increment del consum de cafè a tots els nivells. Ens vam adaptar per poder cobrir les noves necessitats de llars oficines, restauració i altres establiments. Vam iniciar el nostre servei d’assessorament i formació als professionals de la restauració, així com amb la instal·lació de cafeteres  i manteniment d’equips.

PARETS AMB HISTÒRIA

La casa que ens ha vist néixer va ser construïda el 1851 pel mestre d’obres Pere Comerma, al que en aquell temps era l’eixample de Valls. Es tracta d’un edifici catalogat com a casa pairal de 1345 m2 i on s’hi troben magatzems i sitges per guardar gra, vi, i d’altres productes del camp. El seu jardí amb arbres centenaris converteix l’indret en un oasi al centre de Valls.

El 1950 els meus pares hi van ubicar Cafès Lider. Aquí hi seguim desenvolupant la torrefacció artesana de cafè , la nostra activitat principal, però hem ampliat les nostres instal·lacions amb d’altres més modernes al Polígon Industrial de Valls.

EL NOSTRE SOMNI

Som una empresa oberta al món, però volem ser un referent en cafès de qualitat torrats artesanalment al Camp de Tarragona. Un cafè KM0, un cafè acabat de torrar per una empresa arrelada al país i compromesa amb la seva terra i la seva gent.

Ens importen les persones, per això donem un tracte proper i de confiança. Estem compromesos amb la sostenibilitat i som pioners en la torrefacció de cafès de comerç just  i cafès ecològics certificats.

Volem que tots els nostres clients descobreixin a traves nostre el nou món de sensacions que ens aporten tots els cafès d’origen  que torrem.

COMPROMÍS AMBIENTAL

Reduïm la nostra petjada ambiental apostant per l’estalvi energètic, minimitzant els residus i fent ús sempre de materials ecològics tals com càpsules compostables  i bosses reciclades ecològiques. Promocionem i comercialitzem el cafè sense envàs als clients que ho prefereixen, promovent així la reutilització i reaprofitament d’envasos.

Una exquisida qualitat i varietat, fruit de la cura amb una qualitat sense igual
0