LES
BOTIGUES

ARTESANS DEL CAFÈ DES DEL 1950

La botiga del Carrer de la Cort, 63.
El nostre Coffee Shop.

Al cor de Valls, al capdamunt del carrer peatonal que porta a la castellera Plaça del Blat, hi tenim ubicat el nostre Cofee Shop. Un espai on poder aconseguir i degustar els nostres productes, tot gaudint de la nostra terrassa a l’ombra dels arbres de la Plaça del Pati, lloc de mercat i confluència de vallencs i comarcans.

La botiga esdevé també el punt de recollida de comandes que es realitzen mitjançant la nostra botiga on-line:

La botiga del Carrer Nou.
El nostre centre d’operacions.

Situada al centre de Valls, ben a prop del Pius Hospital i la Plaça del Pati, hi podreu trobar els nostres cafès acabats de torrar, i us assessorarem en tot el que calgui per tal de poder fruir del millor cafè a casa vostra. L’aparcament de la Plaça del Pati us servirà per poder accedir a la botiga de forma fàcil i ràpida.

A banda dels nostres cafès en gra, que us moldrem al punt just, podeu trobar-hi i degustar tot el nostre assortiment de càpsules compostables, monosodis i cafeteres per casa o pel despatx. Gaudim d’estoc de tes i tisanes, sucres, xocolates, fruita seca del temps, mel…. i una bona oferta de teteres i estris per preparar degudament totes aquestes begudes.

A través de la nostra pàgina web, podeu contactar i concertar una sessió amb el nostre especialista en cafès, que us aconsellarà i us introduirà a un nou món de sensacions al voltant d’una tassa de cafè. Us podeu inscriure també mitjançant la web a les nostres sessions de tast i cursos d’introducció i presentació de productes (actualment suspesos per la pandèmia)

LA SITJA

Es tracta d’un dels magatzems que conserva intacte al seu interior una antiga sitja. L’espai s’ha convertit en un lloc polivalent per desenvolupar-hi activitats pròpies de l’empresa com tast de productes, cursos, xerrades… També hi fem tallers i activitats culturals diverses com presentacions de llibres, recitals de poemes, actuacions musicals de petit format.

0