LES
BOTIGUES

ARTESANS DEL CAFÈ DES DEL 1950

La botiga del Carrer de la Cort, 63.
El nostre Coffee Shop.

Al cor de Valls, al capdamunt del carrer peatonal que porta al quilòmetre zero del Món Casteller , la Plaça del Blat, hi tenim ubicat el nostre Cofee Shop. Un espai on adquirir i degustar els nostres productes, tot gaudint de la nostra terrassa a l’ombra dels arbres de la Plaça del Pati, lloc de mercat i confluència de vallencs i comarcans.

Ambdues botigues esdevenen també el punt de recollida de comandes que es realitzen mitjançant la nostra botiga on-line.

La botiga del Carrer Nou.
LA NOSTRA SEU PRINCIPAL

A pocs metres del nostre Coffee Shop i també en ple centre de Valls, ben a prop del Pius Hospital i la Plaça del Pati , hi podreu trobar els nostres cafès acabats de torrar. Allà us assessorarem per poder gaudir del millor cafè a casa vostra.

A més dels nostres cafès en gra, que us moldrem al punt just, podreu trobar-hi tot el nostre assortiment de càpsules compostables , monodosis  i cafeteres per casa o per l’oficina. També trobareu un ampli ventall de tes i tisanes, sucres, xocolates, fruita seca del temps, mel i teteres i altres complements.

A través de la nostra pàgina web, podeu contactar i concertar una sessió
amb el nostre especialista en cafès, que us aconsellarà i us introduirà a un
nou món de sensacions al voltant d’una tassa de cafè.

LA SITJA

A la botiga del Carrer Nou hi trobareu un dels magatzems que conserva intacte al seu interior una antiga sitja. L’espai s’ha convertit en una sala polivalent per desenvolupar-hi activitats pròpies de l’empresa com tast de productes, cursos o xerrades.

0