TEA&HERBS

TES I INFUSIONS DE TOT EL MÓN 
AMB UN CARÀCTER ÚNIC

Tes i infusions de tot el món 
amb un CARÀCTER EXCLUSIU

A Cafès Líder treballem principalment amb dues marques de tes, úniques i de qualitat.

Les infusions Two Leaves no són només una bossa de seda en forma piramidal, sinó que contenen la passió i l’esforç que implica la seva elaboració amb resultats de gran qualitat. La forma de les seves bosses no és estètica, sinó estratègica. La forma de piràmide permet que el té pugui expandir-se més fàcilment i, així, produir una infusió única i gustosa. El compromís amb el cultiu orgànic fa que aquests tes provinguin dels millors cultius del món, per tal d’aconseguir una bona tassa de te, la qual puguis gaudir en qualsevol lloc i moment.

Two Leaves és un te Premium, especialment seleccionat per satisfer als grans amants del te. Tots els tes de Teapigs provenen de la mateixa planta: camellia sinensis, ja sigui te negre, verd, blanc o oolong… El que fa especial cada té són els processos pels quals passa la fulla un cop s’hagi escollit.

Els tes habituals i tradicionals s’han creat aixafant i manipulant la fulla, de manera que un cop arriben a la tassa han perdut gairebé tot el seu gust.

Nosaltres hem elegit Teapigs perquè estan fets amb ingredients seleccionats de primera qualitat, els quals no s’han trossejat i s’han mantingut sencers per tal de no perdre el seu gust i puresa original.

Tes procedents de la Xina, Índia, Sri Lanka, Kènia, Turquia, Vietnam, Iran i Indonèsia amb un certificat de sostenibilitat.

Vols més informació dels nostres Tea & herbs?

Completa el següent formulari i ens posarem en contacte:

Nom i cognom*

E-mail*

Telèfon

Població*

Missatge

*Camps obligatoris

0